Cikkek

A birkák esete a kannabisszal

Kekécs Marica
Kekécs Marica
2023.11.08 18:45
A birkák esete a kannabisszal

Több száz kilogramm kannabiszt falt fel egy menedéket kereső birkanyáj. Sikeresen be is téptek.

Egy görögországi birkanyáj által több mint 600 fontnyi (körülbelül 272 kilogramm) kannabisz fogyott el, mikor egy nagy esőzés elől egy üvegházba menekültek, ahol a tulajdonosok orvosi marihuánát termesztettek.

Almyros városában özönvízszerű eső hullott, ami a megrémült jószágokat menedékhely keresésére ösztökélte – számolt be a The Messenger. Az állatok - nem tudni milyen módon - de egy közeli üvegházba menekültek a vihar elől. Mikor a nyáj pásztora később rátalált az elkóborolt juhokra, azt vette észre, hogy az állatok furcsán viselkednek, és remekül érzik magukat.

Az üvegház tulajdonosa már kevésbé volt boldog, ugyanis a szabadföldi marihuána ültetvény szinte teljes egésze megsemmisült a tomboló viharban, és a mohó birkák pedig az üvegház biztonságát kihasználva, a teljes benti ültevényt lelegelték.

Nem tudom, hogy nevessek vagy sírjak. Eleve rengeteg termést vesztünk a forróság miatt, a többit pedig az árvizek pusztítják el. És mindezek után a java még hátravan: egy birkanyáj bejön ide, és nem tudom hogyan, de megesznek mindent, ami megmaradt. Őszintén, nem tudom, hogy mit mondjak

– nyilatkozta az elkeseredett tulajdonos a Keep Talking Greece-nek.

https://index.hu/kulfold/2023/09/24/birka-nyaj-kannabisz-gorogorszag/