Grow Shop

Mi az amit itt találsz pontosan?

A Grow Shopban található szolgáltatások, termesztő eszközök és workshopok jelenleg 1-18m2-es Secret Jardin Hydro Shoot sátrakhoz használhatóak optimálisan, kifejezetten a törvényi előírásoknak megfelelően, alacsony (<0,2%) THC tartalmú ipari kendervirágzat előállításához, exportálásához.

Ami fontos hogy elismerjük azt, hogy ennél sokkal jobb eszközöket majdnem ingyen be lehet szerezni és alapjában véve minden az eBay-en sokkal olcsóbban megtalálható és egyébként se mondjuk meg hogyan kell termeszteni...és így tovább.

Tehát ha időt, energiát és sok-sok pénzt szeretnél spórolni, illetve az első körben már értékelhető eredményt szeretnél, akkor bátran keress meg minket, egyéb esetben az előző bekezdés marad. A lap alján lesz még pár információ...

162/2003. (X. 16.) Korm. rendelet a kábítószer előállítására alkalmas növények termesztésének, forgalmazásának és felhasználásának rendjéről

3§ (1) Szabadföldön, valamint fedett termesztő berendezésben – a 13. § (1) bekezdésében meghatározott tevékenységek kivételével – kizárólag a Nemzeti vagy a Közösségi Fajtajegyzékben közzétett, alacsony THC tartalmú kender termeszthető.

A bemutatásra kerülő technológiák és a webshopon lévő eszközök felhasználása kizárólag a Nemzeti vagy a Közösségi Fajtajegyzékben szereplő 0,2% THC tartalom alatti kender termesztésére irányulhat, megfelelő regisztráció vagy szerződés keretén belül.

Az itt található eszközök, komplett szettek és más szolgáltatások kifejezetten a külföldi exportra szánt kender virágzat előállításához optimálisak. Kipróbált eszközökről, működő technológiáról van szó amivel magvalósítható a termesztési cél, a jó minőségú akár BIO előállítású kender virág.

Amennyiben ettől eltérő eszközökre vagy más méretre lenne szükség akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk.