Cikkek

A pihenés, és a lazítás csodaszere: Kender tea

Kekécs Marica
Kekécs Marica
2021.05.13 00:00
A pihenés, és a lazítás csodaszere: Kender tea

Az utóbbi hónapok, – talán évet is mondhatunk – megviseltek mindenkit. Mind pszihésen, mint egyéb téren.

A megoldás nem a csokoládé, az antidresszáns, inkább természetes módszerekhez, szerekhez forduljunk. Erre tökéletes megoldás a kender tea hatása, ereje.

Miért jó a kender tea télen, nyáron?

Az emberek évezredek óta fogyasztanak kender teát különféle okokból. A kender tea ideális módszer a kannabinoidok vagy más fontos anyagok „felszabadítására” az emberek számára, mivel az emésztőrendszeren keresztül felszívódva a hatás sokkal hosszabb és teljesebb.

Mitől olyan egyedi a kender tea? Először is, gazdag antioxidáns, valamint kannabidiol (CBD) forrás is. Ha teát iszik, meglepődve tapasztalja, hogy milyen gyors pihentető hatása van.

Miyen hatással van testünkre a kender tea?

Az emberi test endokannabinoid-rendszere (ECS), ugyanolyan fontos a túlélés szempontjából, mint a légző- vagy keringési rendszer. A szervezet saját kannabinoidokat állít elő, amelyek kémiai hírvivőként működnek és megcélozzák a testben lévő kannabinoidreceptorokat, a CB1-et és a CB2-t. Ha kenderteát iszik, olyan kannabinoidokat fogyaszt, amelyek ugyanazokra a receptorokra hatnak, és jótékony hatással vannak a testére.

Milyen előnyei vannak a kender tea fogyasztásának?

Ez a száritott kender levélből származó BIO tea számos előnnyel jár testünk számára. Nemcsak CBD-t, hanem vitaminokat, tápanyagokat, antioxidánsokat és zsírsavakat is tartalmaz. Az elmúlt évtizedben számtalan kutatást végeztek, mivel egyre többen érdeklődnek a kender mint egészségük javításának alternatívája iránt.

A kender tea fő előnyei a benne található CBD-ből származnak. De nem elhanyagolható az előforduló klorofill, magnézium, akár kálcium tartalom sem!

A teának köszönhetően élvezheti a minőségi alvást és a nyugodt emésztést. Nincs mámorító hatása.

A Cannamed bio kender tea mire jó?

Mindenekelőtt a mély és zavartalan alvás és pihenés, valamint a stressz alóli feloldásra.

Segíthet még:

  • Epilepsziás rohamok
  • Fájdalom esetén
  • Gyulladás esetén
  • Hányás, hányinger esetén
  • Szorongás esetén
  • Depresszió esetén
  • Álmatlanság esetén

Azonban ne felejtsük a klorofill hatását, a magnézium jelenlététés hatását, és nem utolsó sorban a kálcium áldásos jelenlétét.

A kender teákat mindeki bátran fogyaszthatja télen-nyáron, langyosan, hidegen, izük friss és nem tolakodó, teljesen természetes. Szine rövidebb áztatás esetén világos zöld, tovább áztatva sötétebb, és az íze is intenzívebb.

Ha csak pihenés, és lazítás a cél, már akkor többet érünk egy Cannamed kender tea fogyasztással, mint általában.

Hisz jelen van a kender, a CBD, és a többi alkotóelem. Hatékony, és hatásos ital. Ne hagy ki!

Forrás: https://www.vg.hu/vallalatok/egeszsegugy/