Cikkek

Pyhra Hemp Special történet

Kekécs Marica
Kekécs Marica
2021.07.20 00:00
Pyhra Hemp Special történet

Talán úgy a legjobb, ha belevágok a közepébe.

Nem webshopot szerettünk volna anno. Üzletet. Egy kenderes, csupa-csupa egészséges termékkel teli üzletet. No és persze ebben fő profil a KENDER lett volna.

Az üzletből először az alap, a Pyhra Hemp Special Webshop született meg. Az üzlet helye, kulcsának kulcstartója békésen pihent, ránk várt. Kellett a webshop, hiszen így megismertük a termékeket, az egész kenderes rendszert, sok-sok nagyon kedves embert. Rengeteg vevőt, akik ma is kitartanak mellettünk. Szert tettünk sok-sok kenderes barátra, akik szerencsére ma is mellettünk állnak.

Eltelt egy év, és rengeteget tanultunk. Voltak jó, – és elvétve ugyan – de rossz tapasztalataink. Mindenből tanultuk. Nézegettük a majdani üzlet kulcstartóját, nézegettük a már anno kiválasztott Üzletházban a volt, és lesz helyünket. Aztán a Pyhra Hemp Special Webshop évforduján megszülett a döntés: megvalósítjuk álmunkat!

Viszont annyi már kiderült az utóbbi egy év alatt, hogy nem üzlet kell nekünk! Iroda kell, ahol nap mint nap megtalálnak bennünket, Bemutatóterem kell, ahová bárki betérhet, átvételi pont annak, aki Budapesten szeretné átvenni a termékeket. Megnézheti a már a webshopban megvásárolt terméket, és haza viheti. Megnézheti az új termékeket, ki is próbálhatja. Aztán megrendelheti. Akár telefonról is.

Iroda, Bemutató Terem, ahol otthonosan leülhetsz, megfoghatod a kedvenc termékedet, lesz kibontott darab, amit nemcsak képen látsz! Kérhetsz egy kávét, egy behűtött üdítőt, kóstolhatsz kedvedre ami kóstolnivaló, kipróbálhatsz kozmetikumokat, mindent, amit a polcokon látsz! Leülhetünk, beszélgethetünk róla, hozzád igazodva!

Terveinknek nincs határa! Mindent szeretnénk, ami egészséges! Fő a Kender, de megtalálsz majd bio kozmetikumokat, akár mosószert is, ruházati termékeket, a reformkonyha alapjait is. Receptekkel is tudunk majd segíteni! Elképzelésünk határtalan! Fontos, hogy Bemutató Terem készül, nem üzlet! Természetgyógyászt is találsz nálunk, akihez be lehet jelentkezni! Felméri egészségállapotodat, segít! Okleveles szakember!

Az Iroda, a Bemutató Terem már üzemel. Kicsit foghíjasan ugyan, de folyamatban van a “felépítés”!

Ha Budapesten szeretnéd átvenni a webshopban megvásárolt terméket, bejöhetsz hozzánk, szeretettel várunk! Még a nagy tervek megvalósulóban vannak ugyan, de dolgozunk rengeteget, hogy egy ideális iroda nekünk, és egy mindent igényt kiszolgáló Bemutatóterem legyen NEKTEK!

A címünk az, amit egy éve megálmodtunk. Megvárt bennünket ????

1095 Budapest Boráros tér 7 Dunaház Üzletközpont, 1 emelet!

Nos, most föntebb a Pyhra Hemp Special “életéből” kaptatok egy szeletet. Nagyon reméljük, a szeletből egy nagy kerek torta kerekedik ki!

Lényeg, várunk Benneteket szeretettel!!