Organiqa Bio Moringa por 125g
A moringa növény levelei tartalmazzák a legtöbb szükséges vitamint, ásványi anyagot, fehérjét és szénhidrátot.
Ázsiában már generációk óta használják cukorbetegség, szívbetegségek, vérszegénység, ízületi gyulladás, valamint májproblémák megelőzésére.
A növény fehérjetartalma közel 30%.
Antioxidánsokban gazdag, sejt- és szövetvédő hatású. A benne található C- és E-vitaminok serkentik agyfunkcióinkat.
Májvédő hatását a polifenoloknak köszönheti. Ismert ezen kívül még antibakteriális és gombaölő tulajdonsága is.
Átlagos tápérték 100g termékben:
energiatartalom: 1235 kJ/295 kcal,
fehérjék: 29,9g,
szénhidrát: 13,3g, amelyből cukrok: 1,8g,
zsírok: 6,7g, amelyből telített zsírsavak: 1,5g,
só: 0,4g
Jelentősebb vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek a moringában: A, C, E, kalcium, kálium
Jótékony hatások: lassíthatja az öregedési folyamatokat, tisztítja a májat, szabályozza a vércukor szintet, javítja az agyfunkciókat, vérszegénység és ízületi problémák esetén is használják.
Fogyasztása: zöld turmixok alapanyagaként, teaként, de mivel enyhe hashajtó hatása van, kezdetben csak napi 1/2 -1 teáskanállal javasolt szedni, majd fokozatosan növelhetjük a mennyiséget, ha nem okozott gondot a kisebb mennyiség.
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.